Dukić i Longin čestitali Novu građanima: “U županiji se trenutno provode projekti vrijedni preko 3 milijarde kuna”

Preko svojih Facebook profila, Novu 2020. godinu građanima su čestitali prvi čovjek Zadra, Branko Dukić i zadarski župan Božidar Longin.

“Iza nas je jedna uspješna godina, pogotovo na gospodarskom planu. Zadarska županija danas je snažna i napredna regija, u kojoj se trenutno provode projekti vrijedni preko 3 milijarde kuna. Grade se nove pomorske i ribarske luke, prometnice, vodovod i odvodnja, vrtići, kulturni spomenici kao i brojni drugi infrastrukturni objekti. Ove smo godine opet zabilježili odlične rezultate – Gaženica je proglašena lukom godine na svijetu, Zračna luka Zadar premašila je 800 tisuća putnika, a u turizmu smo preskočili brojku od dva milijuna dolazaka i 15 milijuna noćenja. Posebno smo ponosni na rekordnu brojku od 62 tisuće zaposlenih koju smo zabilježili ove godine. Svih tih rezultata ne bi bilo bez sinergije svih žitelja Zadarske županije i kvalitetne suradnje na svim poljima. Obavljati odgovorno i stručno svoj posao najbolji je način da doprinesemo zajedničkom uspjehu i u tom smjeru nastavit ćemo i u novoj, 2020. godini. Uz želju da nam nadolazeća godina bude još bolja i uspješnija, želim svima vama i vašim obiteljima puno sreće i osobnog zadovoljstva kako na privatnom tako i na poslovnom planu.”

Gradonačelnik je po svom običaju bio nešto šturiji. Nije se hvalio konkretnim uspjesima vlasti, već je kratko poručio:

“Dobra je godina iza nas, a vjerujem da će nova biti još bolja. Drage Zadranke i Zadrani, dragi prijatelji, puno zdravlja, ljubavi, radosti i smijeha želim vam svima u 2020.!”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...