Evo što susjedni mediji pišu o pobjedi Hrvatske; Srbi se “uhvatili” za izjavu Červara

Srpski B92 prenosi izjavu našeg izbornika Line Červara da “rukomet nije umro” te dodaje: “Hrvatska u posljednjoj sekundi šokirala Norvešku za finale EP-a.”

I Kurir je Červarovu izjavu stavio u naslov u kojem stoji “Oni su heroji Hrvatske: Rukomet nije umro”.

“Hrvatima u kolekciji nedostaje samo europsko zlato jer su olimpijski (1996. i 2004) i svjetski prvaci (2003) već bili. Ovo im je prvo finale velikog natjecanja nakon deset godina”, podsjeća Kurir.

Blic piše o “deliriju u Stockholmu” te dodaje: “Muška rukometna reprezentacija Hrvatske plasirala se u veliki finale Europskog prvenstva u Stockholmu, pobjedom protiv Norveške nakon velike borbe i dva produžetka rezultatom 29:28.”

O ulasku Hrvatske u finale piše se i u BiH.

Avaz naglašava da su kauboji ovaj uspjeh ostvarili golom Mostarca. “Hrvatska je u posljednjim sekundama golom Mostarca Željka Muse stigla do 29:28 i prolaza u finale”, stoji u članku.

Klix također prenosi izjavu Červara o rukometu koji nije umro i herojima Hrvatske. Napominju i da je hrvatski izbornik bio “emotivan nakon neviđene drame”.

“Rukometaši Hrvatske u finalu Eura nakon spektakularnog meča protiv Norveške”, piše ovaj portal iz Sarajeva.

Slovenci su, dakako, najviše prostora posvetili njihovoj reprezentaciji koja je u drugom polufinalu izgubila od Španjolske. O utakmici Hrvatske Delo piše: “Igrala se deseta minuta drugog produžetka kada je hrvatski heroj postao Željko Musa koji je pogodio za 29:28 dvije sekunde prije kraja. Zbog produžetaka je početak drugog polufinala odgođen za 20:45.”, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...