Gafovi “Generala” opet zabavljaju gledatelje: “Padaju bombe, savršen tajming da se pohvatamo”

Nova epizoda ”Generala”, novi gafovi. Društvene mreže ponovno su preplavljene komentarima o pogreškama u snimanju ovog Vrdoljakova djela.

“Ovi se vesele kao da idu na rafting na Cetini, a ne u rat”, “Snimka bijesnog ruskog ambasadora zvuči kao glasovne poruke koje dobivate od pijanih frendova”, “Pet ujutro usred bijela dana”, “Meni je ‘General’, nakon ‘Mućki’, najbolja humoristična serija”, pisali su korisnici Twittera ismijavajući radnju nove epizode, piše večernji.hr.

 

A ni dijalog im nije najbolje sjeo. “Uvjerljiviji su Petra i Danijel bili u Zabranjenoj ljubavi”, “Razgovarati o smrti možemo samo dok smo živi”, nizali su negativne komentare.

No, najviše komentara dobila je nova ljubavna scena. “Still better love story than Twilight”, napisao je drugi Twitteraš.

“Gotovina opet pao na prvu, LOVE IS IN THE AIR!”, “Čekaj, kako ju prosi, što nije on oženjen?”, “Dunja je ušla u sobu, u trećoj sekundi je prosi, čak nije ni more spomenuo”, pisali su mahom.

Najupečatljivija scena bila je ona u kojoj srpski general želi seks sa svojom tajnicom usred oslobađanja Knina. “Padaju bombe tik do nas, savršen tajming da se malo pohvatamo”, “Pade granata, a ovi se idu je**vati zadnji put”, pisali su zabavljeni gledatelji.


Pozornost je gledateljima ukrala i skupa torbica koju je imao Goran Navojec brenda Gucci.

“Čekaj Zulu ima Gucci neseser za zatvor? Vrhunski!” rugali su se gledatelji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...