Gotovinu pitali o seriji koja prikazuje njegov život, a koja je prepuna gafova

Gotovina je za 24sata dao komentar na seriju ‘General’ koja prikazuje njegov život, a koja zbog brojnih propusta izaziva smijeh gledatelja.

Svakog ponedjeljka gledatelji željno iščekuju novu epizodu serije ‘General’. Dosad ih je prikazano šest od osam, a serija redatelja Antuna Vrdoljaka (88) naišla je na brojne kritike i probleme.

S obzirom na to da gledatelji u seriji stalno nalaze gafove, čim je izašla prva epizoda, nazvali su generala Antu Gotovinu (64) im prokomentira i kaže svoje viđenje stvari.

– Tonči Vrdoljak je moj prijatelj. On ima svoj posao, umjetnik je, bavi se time. Ja nisam kritičar, a seriju nisam ni gledao – rekao nam je ekskluzivno Ante sredinom prosinca prošle godine.

Međutim, pogreške u seriji nastavile su se i u idućim epizodama pa je tako u ovotjednoj epizodi gledatelje privukao ruksak koji je nosila Nataša Janjić (38). Radi se o torbi kanadskog brenda Herschel koji je osnovan 2009., pa su se našalili da to znači da je putovala natrag kroz vrijeme 15-ak godina.

Upravo general Gotovina glavni je lik u seriji i gledatelji neprestano zamjeraju to kako ga Goran Višnjić (47) igra. Ističu krivi lokalni govor, krive naglaske te spore i suhoparne razgovore, kao i ‘rupe’ u razgovoru.

Stoga su o svemu tome odlučili upitati upravo Gotovinu. Iako nije bio pričljiv, na upit je li gledao seriju, kratko je prokomentirao:

– Gledajte, kako je prikazan moj lik to nije moja stvar i ja o tome ne vodim računa. Zaista krivu osobu pitate – rekao je.

Vjerni obožavatelji tvrde kako je to trebala biti jedna od boljih serija zbog vrsnih hrvatskih glumaca koji su angažirani.

– Sigurno im je bilo lakše nego da su morali glumiti nekog koga uopće ne znaju, samo su se trebali malo bolje upoznati s materijom i naučiti ‘skidati’ govor osobe koje utjelovljuju – bio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama.

Serija se bavi Gotovininim djetinjstvom kada je izgubio majku koja je žrtvovala svoj život za njega kako bi ga spasila od mine pa sve do oslobađajuće presude u Haagu 2012. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...