uključite se

Humanitarni party elektronske glazbe za Zadarski azil i udrugu za mace na Masleničkom mostu ove subote

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Troje Zadrana, Marinela Horvat, Šime Banić i Toni Matulović organiziraju humanitarni party za Zadarski azil i udrugu za mace (Uhvati, kastriraj, vrati) na Masleničkom mostu, u subotu, 25.01.2020. s početkom u 23 sata.

“Nismo se mogli dogovoriti hoće li party biti za peseke ili mace, pa zarada od karata ide po pola. To je party elektronske glazbe i trajat će sve do nedjelje do 12h. Nastupat ce Dj-evi Šime Banić (Black pulse), Zoran Čubrić (Chuby), Manuel Jurić(Mani), Antonio Gagić, Matija Čulibrk (LeChu), Toni Kostijal i Mateo Nekić (Butters). Minimalna donacija (cijena karte) je 30 kn, ali osim novčane donacije, slobodno se može donijeti i koja kesica hrane ili neka igračka za životinjice.

Također, osobe koje nisu u mogućnosti doći na party, mogu nam donirati hranu ili novac tijekom cijelog ovog tjedna. Mogu se javiti  Marineli Horvat na broj 092/356-48-69 ili u inbox na Facebook.

Ovaj put smo se odlučili na malo drugačije ulaznice, da ljudi imaju uspomenu. Jedan dragi dečko, koji želi ostati anoniman ih je donirao. S porukom na karti želimo uputiti da ponekad zagrljaj može riješiti sve. Kada dođete kući sa problemom, zagrlite sebi dragu osobu ili svog ljubimca, i nekako stvari odmah budu lakše. Ovaj party je isključivo dobro djelo, koje će i nama i životinjama uljepšati početak ove nove godine”, poručuju organizatori.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar