uključite se

Humanitarni party elektronske glazbe za Zadarski azil i udrugu za mace na Masleničkom mostu ove subote

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Troje Zadrana, Marinela Horvat, Šime Banić i Toni Matulović organiziraju humanitarni party za Zadarski azil i udrugu za mace (Uhvati, kastriraj, vrati) na Masleničkom mostu, u subotu, 25.01.2020. s početkom u 23 sata.

“Nismo se mogli dogovoriti hoće li party biti za peseke ili mace, pa zarada od karata ide po pola. To je party elektronske glazbe i trajat će sve do nedjelje do 12h. Nastupat ce Dj-evi Šime Banić (Black pulse), Zoran Čubrić (Chuby), Manuel Jurić(Mani), Antonio Gagić, Matija Čulibrk (LeChu), Toni Kostijal i Mateo Nekić (Butters). Minimalna donacija (cijena karte) je 30 kn, ali osim novčane donacije, slobodno se može donijeti i koja kesica hrane ili neka igračka za životinjice.

Također, osobe koje nisu u mogućnosti doći na party, mogu nam donirati hranu ili novac tijekom cijelog ovog tjedna. Mogu se javiti  Marineli Horvat na broj 092/356-48-69 ili u inbox na Facebook.

Ovaj put smo se odlučili na malo drugačije ulaznice, da ljudi imaju uspomenu. Jedan dragi dečko, koji želi ostati anoniman ih je donirao. S porukom na karti želimo uputiti da ponekad zagrljaj može riješiti sve. Kada dođete kući sa problemom, zagrlite sebi dragu osobu ili svog ljubimca, i nekako stvari odmah budu lakše. Ovaj party je isključivo dobro djelo, koje će i nama i životinjama uljepšati početak ove nove godine”, poručuju organizatori.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook