Iška kraljica ide dalje, na otok stiže 90 tona snijega iz Like!

Spektakularni otočki skijaški spust u centru mista Veli Iž, na stazi od prirodnog ličkog snijega, održava se ove godine po treći puta, 25. siječnja.

Nadrealan doživljaj skijanja na hrvatskom otoku okruženom morskim plavetnilom, prati vrhunska zabava sa adventskim kućicama i wow glazbenim programom.

Raspored:
Subota
12.45h – dolazak 90 tona snijega iz Like
17.30h – dječja sanjkaška utrka na lopatama “Iška princeza& Iški princ”* powered by Apartmanija.hr
19 h- spektakularna utrka “Iška kraljica” powered by HEP
Voditelj: Mario Petreković

Sudionicima Iške princeze i Iškog princa (6-12 godina), osiguran je prijevoz brodom Zadar-Veli Iž-Zadar, u pratnji roditelja.

Dolazak do Velog Iža moguć je redovnim brodskim linijama iz Zadra te dodatnim linijama za posjetitelje Iške kraljice. Na Velom Ižu dočekujemo i sudionike pristigle privatnim brodicama.

Uz uživanje na utrci i zabavi, moguće je osigurati višednevni boravak na Velom Ižu rezervacijom smještaja preko Apartmanija.hr-vodećeg portala za oglašavanje privatnog turističkog smještaja u Hrvatskoj, ili rezervacijom smještaja u hotelu Korinjak.

Ne propustite jedinu otočku skijašku utrku, najveću otočku zimsku feštu i uživajte u neprocjenjivom doživljaju zimovanja na otoku.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...