Kolinda Grabar-Kitarović: “Ostajem u Hrvatskoj. Moram dovršiti doktorat”

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović došla je u svoj stožer i obratila se svojim biračima kao i simpatizerima. Prema dosadašnjim rezultatima, Zoran Milanović je novi predsjednik.

– Hvala vam lijepa, drage Hrvatice i Hrvati. Prije svega, dobra večer svima vama i zahvaljujem svima koji su izašli na birališta i obavili svoju građansku dužnost.  Najprije ću zahvaliti svojoj obitelji, suprugu, djeci i mami i tati koji su ovdje na strpljivosti i beskrajnoj ljubavi. Zahvaljujem HDZ-u na čelu s Andrejem Plenkovićem.

– Ostanimo ujedinjeni. Poruka koju moramo izvući da moramo biti više među ljudima. Zoran Milanović će biti predsjednik idućih pet godina. Neću ni reći riječi protiv svojih protivnika ni svojih suradnika. Pružam ruku Zoranu Milanoviću da pokažemo što je miran prijenos vlasti. Ono što Hrvatskoj treba je strpljivost. To sam nastojala pokazati posljednjih pet godina. Stavljala sam naglasak na Domovinski rat, na branitelje, na sve njihove obitelji….

– Želim Zoranu Milanoviću poželjeti svaki uspjeh jer je to za interes i moje i njegove djece, sve naše djece. Ja sam tu. Ostajem u Hrvatskoj. Nadam se da ćete me shvatiti ako odem na odmor na 10 dana…nisam bila posljednjih pet godina. Moram dovršiti doktorat – kazala je predsjednica i zahvalila svima, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...