Konferencija za medije o nedostatku pedijatara sutra u prostorijama Hrvatskog liječničkog zbora

U prostorijama Hrvatskog liječničkog zbora Podružnice Zadar, u Zadru, Medulićeva 3, sutra, 30. siječnja 2020. godine u  12.24 sati održat će se konferencija za medije pod nazivom “Aktualni problemi u pedijatrijskoj skrbi u primarnoj zdravstvenoj zaštiti”.

Uvodni govornici će biti:

– Martina Mikecin, dr. med. spec. pedijatar, u ime primarnih pedijatara

– Josip Šarić, dr. med. spec.obiteljske medicine, predsjednik Povjerenstva za primarnu zdravstvenu zaštitu HLZ-a Podružnice Zadar

–  doc. prim. dr. sc. Petar Lozo, spec. ginekolog, predsjednik HLZ-a Podružnice Zadar i predsjednik Povjerenstva za primarnu zdravstvenu zaštitu Glavnog odbora  HLZ-a.

Cilj je istinito i kvalitetno upoznati javnost s gledištima struke na ovaj vrući, ali i desetljećima zanemarivan problem koji čeka cjelovito rješenje.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi