Kujundžić nakon razotkrivanja poručio: “Nemam tri apartmana na Pagu, imam samo jedan…”

Mediji su danas četiri sata nakon objave nove imovinske kartice Milana Kujundžića, otkrili kako ministar ima još dvije nekretnine na kojima se vodi kao vlasnik, a nema ih u kartici. Oglasio se i sam ministar tvrdeći da ima samo jedan.

“Poštovani, glede medijskih napisa da imam tri apartmana u Novalji, izjavljujem da imam samo jedan apartman, kao što je i navedeno u imovinskoj kartici. U ponedjeljak ću dostaviti, kad budu dostupni, podatke iz zemljišnih knjiga grada Novalje, što će pojasniti eventualne nejasnoće”, priopćio je RTL-u ministar zdravstva Milan Kujundžić.

U današnjoj verziji imovinske kartice spominje se, međutim, jedino vlasništvo nad jednim apartmanom u Novalji, i to veličine 50 četvornih metara, koji glasi na bračnog druga, to jest na suprugu, piše Jutarnji list.

To znači da ili supružnici posjeduju tri apartmana, ili je ministar ponovno upisao krive podatke.

Dva novootkrivena ministrova dvosobna stana nalaze se na drugoj etaži i upisani su kao apartmani koji se sastoje od “hodnika, sobe, kupaone, dnevnog boravka i kuhinje te balkona”. Povezani su s vlasništvom balkona veličine 27,98 četvornih metara.

Na ta dva apartmana upisana je i zabilježba o visini kredita od 50.000 eura iz veljače 2007. godine. Taj se kredit ne spominje u zadnjoj verziji imovinske kartice.

Jutarnji doznaje i da Kujundžić ima oranicu odb 587 kvadratnih metara u Novom Zagrebu. Ta se oranica ne spominje u nijednoj imovinskoj kartici. Radi se o zemljištu u blizini parcela na kojima je tvrtka ministrove supruge podigla četiri zgrade sa stanovima u Klari.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...