Longin podupro Plenkovića: “On je moderan političar i uvjeren sam da će nas predvoditi u novoj pobjedi”

Zadarski župan Božidar Longin podupro je aktualnog predsjednika HDZ-a i Vlade Andreja Plenkovića na predstojećim unutarstranačkim izborima. Kako je napisao na svojem Facebook profilu, smatra da je Plenković moderan političar koji je kvalitetno pozicionirao Hrvatsku na vanjskopolitičkom planu.

“U Zadarskoj županiji trenutno se provode projekti vrijedni preko tri milijarde kuna. Grade se nove pomorske i ribarske luke, prometnice, vodovod i odvodnja, vrtići, kulturni spomenici kao i brojni drugi infrastrukturni objekti. To su projekti u kojima imamo veliku potporu hrvatske Vlade i moram istaknuti kako je suradnja koju imamo s Vladom Andreja Plenkovića novi vjetar u leđa razvoju Zadarske županije.

Andrej Plenković moderan je političar koji je kvalitetno pozicionirao Hrvatsku na vanjskopolitičkom planu, na čelu je najuspješnije Vlade od hrvatske samostalnosti i zato mu dajem punu potporu za novi mandat na čelu HDZ-a. Uvjeren sam da će nas on predvoditi u novoj pobjedi na nadolazećim parlamentarnim izborima.”, napisao je župan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...