Ministar obrane izrazio sućut obitelji Marina Klarina: “Bio je sjajan pilot koji je ponosno predstavljao Hrvatsku vojsku”

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević posjetio je obitelj preminulog pilota Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i izrazio im sućut.

Poginuli pilot bojnik Marin Klarin rođen je 1977. godine u Zadru.

“Poštovana obitelji Klarin,

U ime Ministarstva obrane, Hrvatske vojske i svoje osobno ime primite najdublju iskrenu sućut zbog gubitka vašeg Marina.

Duboko smo potreseni ovim nemilim događajem i u ovim trenucima ne postoje riječi koje bi mogle ublažiti vašu tugu i bol.

Marin je svojim radom i djelovanjem ostavio dubok trag u Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu, bio je sjajan pilot koji je ponosno predstavljao Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i Hrvatsku vojsku. Marin je odabrao Hrvatsko ratno zrakoplovstvo za svoju drugu obitelj, odabrao je bezrezervno služiti svojoj domovini te hrabro prihvatio sve ono što vojnički poziv sa sobom i nosi: ponos, čast, odricanje i nesebičnu žrtvu. Nikada ga nećemo zaboraviti! Ublažiti Vašu bol je nemoguće, no znajte da smo u ovim teškim trenucima uz Vas. Neka mu je laka hrvatska zemlja, a hrvatsko nebo zauvijek će ga pamtiti.

Počivao u miru”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...