Nakon fizičkog obračuna, SDP-ovci zadali posljednji udarac HDZ-ovcima

Da je “fikus funkcija” poprimila nikad veći značaj u društvu, pokazali su zadnje održani izbori u RH.

Očita nervoza kod desne opcije i euforija koja se nakon Milanovićeve pobjede u Zadru u prvom krugu izbora potencirala kod one lijeve, rezultirali su pravim malim ratom u večeri prije predizborne šutnje. Ratom u kojem su, na sreću, glavno oružje bili plakati s propagandnim porukama na samom ulazu u grad.

HDZ-ovi su ljudi nekoliko sati prije ponoći reklamni prostor ispod volta oblijepili porukama u kojima su se poigrali sloganom “Normalno” iz Milanovićeve kampanje, poručivši kako je njemu “Normalno zaustaviti Mocire”, “Normalno zaustaviti Polikliniku”, “Normalno zaustaviti Gaženicu”, “Normalno smanjiti plaće učiteljima”.

Uočili su to na vrijeme SDP-ovci koji su pokušali ispraviti štetu i spomenute plakate prelijepiti onim s likom i porukama Zorana Milanovića.

Našao se u tom trenutku na mjestu događaja 37-godišnji HDZ-ovac koji je uvredama, i u kulminaciji bijesa ličilačkim valjkom pokušao spriječiti 30-godišnjeg SDP-ovca u naumu da do subotnjeg jutra sanira “gaženje” po Kolindinom konkurentu. Sve je završilo intervencijom policije.

Zadar je još jednom rekao “da” Milanoviću, koji je u “Bastionu HDZ-a” dobio povjerenje 17.304 birača. SDP-ovci su tako jučer slavodobitno zadali posljednji udarac, kako kažu prljavoj HDZ-ovoj kampanji u Zadru, te na prethodno spomenute plakate s kojih vrišti riječ “Normalno” kratko i jasno nadopisali “pobijediti HDZ”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...