Od Zatona do Zemunika; Provaljeno u nekoliko kuća i trgovinu, ukraden nakit i deseci tisuća kuna

Sa subote na nedjelju  u Ždrelcu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete i novac. Materijalna šteta će biti utvrđena naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu  u Zatonu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 80-godišnjaka, odakle je otuđio metalni sef i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu  navečer u Zemuniku Donjem, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 48-godišnjaka otuđio zlatni nakit i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U nedjelju poslijepodne u ulici Admirala Jakova Šubića od Cezana u Zadru, nepoznati počinitelj je iz kuće 62-godišnjaka otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...