Parkirali automobile na stanicu – blokirali autobus na sat vremena, službama se nije žurilo!

Vijest o nepropisno parkiranim vozilima koji blokiraju druge automobile, onemogućuju normalno kretanje pješaka po nogostupu ili prolazak invalida i majki s kolicima, više nas, nažalost, nimalo ne iznenađuju.

No, priča o vrhuncu bahatosti, prometne nekulture i nepoštovanju zakona stiže nam s Bokanjca.

Tamo je, piše nam naša čitateljica, javni gradski prijevoz ostao blokiran zbog nesavjesnih vozača koji su svoje automobile ostavili ni manje ni više nego ispred autobusne stanice.

Iako se radi o izvanrednoj situaciji, pravovremeno nije reagirala ni policija ni komunlano redarstvo. Čekala se pauk služba pa je gradski autobus ostao zatočen na gotovo sat vremena.

U 14:50 sati na Trgu svetog Šime i Radije u gradskom naselju Bokanjac, autobus javnog prijevoza na relaciji Kolodvor – Bokanjac/Novi Bokanjac ostao je blokiran nepropisno parkiranom vozilima. Do 15.20 sati kada sam krenula pješice nakon poziva “pauk službi” i prvoj policijskoj postaji, autobus je još uvijek bio zablokiran. S obzirom na to da ni jedna di druga služba u međuvremenu nije pristigla na mjesto događaja, šaljem fotografije s mjesta događaja.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...