Prekretnica; Doris Pinčić Rogoznica napušta RTL nakon šest godina?

U zagrebačkim kuloarima već neko vrijeme kola priča o mogućem novom medijskom transferu! Kako neslužbeno doznajemo, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, koju smo dosad navikli gledati na RTL-u, navodno pregovara o angažmanu na Hrvatskoj televiziji. U kojem bi točno statusu bila i što bi bili njezini poslovi, nismo uspjeli saznati. Nazvali smo je i pitali za potvrdu ove vijesti, no ona nije bila zainteresirana za razgovor na tu temu, piše večernji.hr.

Dakako, čak i ako pregovara o novom angažmanu, uobičajeno je ne komentirati i davati potvrde ovakvih vijesti prije službene objave pa i dalje ne znamo je li riječ o nečemu što je započelo pa nije dovršeno ili je zgodna voditeljica ipak odlučila zasad ne govoriti o potencijalnom transferu. Jedna od svakako najpopularnijih domaćih voditeljica zasigurno bi bila sjajno osvježenje za Zabavni program nacionalne televizije koja već neko vrijeme nije bila u potrazi za novim kadrovima, piše večernji.hr.

Doris je na RTL stigla krajem 2014. godine, a voditeljsku palicu tada je prvi put uzela u ruke u posebnim novogodišnjim specijalima “25 najboljih trenutaka Hrvatske” te “25 trenutaka 2014.” koji su se emitirali u udarnim terminima. Iste je godine Doris postala voditeljica televizijskog kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj”, a u toj ulozi gledali smo je uz Domagoja Jakopovića Ribafisha i u posljednjoj, sedmoj sezoni koja je nedavno završila s emitiranjem. U rujnu 2017. godine, dobila je vlastiti talk show na RTL televiziji “Na kavi kod Doris”.

Zbog druge trudnoće neko je vrijeme izbivala s malih ekrana, a prošle je godine voditeljski angažman imala i u showu “Fittest Family”. Nedugo nakon toga svoje brojne obožavatelje iznenadila je odlukom da nakon sedam godina napušta Narodni radio.

– Odlučila sam da je vrijeme za novi put… Dugo sam na toj postaji, a zbog suradnika koji su postali moji prijatelji i obitelj, nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sto posto srcem od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana. Zahvaljujem svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više – otkrila je tada Zadranka, koja je i privatno imala odličan period. Zajedno sa suprugom Borisom te sinom Donatom i kćeri Gitom nedavno se uselila u novi dom u okolici Zagreba.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...