Real Madrid pronašao zamjenu za Modrića; Kapetan Vatrenih odlazi iz kluba i potpisuje još jedan unosni ugovor

Luku Modrića žele Inter Milan, Inter Miami i AC Milan, a u Real Madrid stiže Donny van de Beek i vraća se Martin Odegaard koji je na posudbi.

Luka Modrić je u Real Madrid stigao na ljeto 2012. godine iz Tottenhama za 35 milijuna eura i ubrzo postao nezamjenjiv. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je po mnogima jedan od najboljih koji su ikada igrali u Realu, a samim time i među najboljima koji su ikada igrali nogomet.

U 324 utakmice koliko je odigrao za ‘kraljevski klub’, Modrić je zabio 22 gola i upisao 52 asistencije i s 34 godine je još uvijek na samom vrhu svjetskog nogometa. Ipak, u Madridu se pripremaju za vrijeme nakon Luke Modrića čija se karijera malo po malo bliži kraju, piše tportal.hr.

Na ljeto u klub stiže zamjena u vidu Donnyja van de Beeka iz Ajaxa, a Zinedine Zidane će na raspolaganju imati i norveškog wunderkinda Martina Odegaarda koji je na kaljenju u Real Sociedadu. Ostaje samo pitanje hoće li Modrić karijeru završiti u Realu ili pred sami kraj potpisati još jedan unosni ugovor.

David Beckham ne bi imao ništa protiv da ga dovede u svoj Inter Miami u američkom MLS-u, a ni Luki ta ideja nije mrska, ali španjolski mediji pišu kako bi karijeru ipak mogao nastaviti u drugom Interu, onom iz Milana. Sport piše kako će Inter idućeg ljeta ponovno krenuti po Modrića koji im je velika želja već neko vrijeme.

Antonio Conte želi od Intera napraviti megamomčad, a u tu njegovu viziju se uklapa Luka Modrić. Inter se ove sezone s Juventusom nakon dogo godina bori za prvo mjesto u Serie A, a Conte želi dovesti pojačanja koja će iduće sezone sve okrenuti u njegovu korist. Modrić je prvi na toj listi.

Prednost Intera je što imaju Marcela Brozovića pa Modrić ne bi bio ‘sam’, ali kapetana Vatrenih zove i Zvone Boban i gradski rival Milan, a tu su i Beckham i njegov Inter iz Miamija… Poželi li napustiti Real, Luka će moći birati gdje želi nastaviti karijeru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...