Sara se vratila kući od Marina: “Zadar i ja se nećemo dugo opet vidjeti”

Nakon što je neko vrijeme provela u Zadru sa svojim dečkom i bivšim kolegom iz showa Život na vagi Marinom Marušićem, Sara Sitarić je objavila da se Zadar i ona neće dugo opet vidjeti.

“Evo mene kod kuće, Zadar i ja se nećemo dugo opet vidjeti, mene je sve skršilo, teška upala grla, nostalgija… Tako da ako ne stignem svima odgovoriti na poruke imajte razumijevanja”, napisala je Sara.

Sara se još prije samo dva dana hvalila fotografijama sa zadarske rive. “More, kada jednom baci svoje čini, onda zauvijek drži čovjeka u mreži čuđenja”, napisala je tad uz fotografiju koju je snimio njen Marino.

Par se zaljubio tijekom trajanja showa i otad su nerazdvojni, a koliko je njihova veza ozbiljna najbolje govori činjenica da su se njihovi roditelji već međusobno upoznali, prenosi Index.

 

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...