Veliki korak u vezi Sare i Marina: “Ispalo je skroz spontano”

Marino Marušić i Sara Sitarić upoznali su se tijekom sudjelovanja u prošloj sezoni ‘Života na vagi’, a njihovo prijateljstvo ubrzo je preraslo u ljubav koja se nastavila i nakon showa. Iako je Marino iz Zadra, a Sara iz Ladimirevaca, udaljenost im za sada ne predstavlja nikakav problem.

Slobodno vrijeme provode jedan kod drugoga, a ovih se dana Sara uputila kod svog dragog Marina.

– Marino i ja uživamo u šetnjama od po dva sata, a kada on radi, ja upoznajem grad ili ga posjetim u kafiću gdje radi kao konobar – istaknula je 18-godišnjakinja. Njihova veza itekako je ozbiljna što potvrđuje i činjenica da su se odlučili na jedan veliki korak, a to je upoznavanje njihovih roditelja.

– Ispalo je skroz spontano. Moji mama i tata su išli za Pag pa su odlučili stati u Zadru i svratiti do Marina i tako su se svi međusobno upoznali, a prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca! No, tu nije kraj jer kada su se vraćali s Paga ponovno su odlučili stati u Zadru, ali ovaj je put na kulinarskom repertoaru bila je dalmatinska peka – kazala je Sara za RTL dodajući kako je zadovoljna kako je prošlo upoznavanje njezinih roditelja s Marinovom mamom, bakom, sestrom i nećakom. Velikih planova za budućnost za sada, kažu, nemaju.

– Mi smo spontani i dogovaramo se kada ćemo se vidjeti ovisno kako tko ima vremena. Bitno da nam je lijepo i da se volimo, a za ostalo ćemo lako – zaključila je simpatična Slavonka.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...