VIDEO Na Bilom Brigu zapaljen kontejner; “Mogli su nam izgorjeti automobili, sve je dobro završilo kako je moglo biti”

Jučer je u popodnevnim satima u Debeljaku buknuo požar koji je ugasilo 6 vatrogasaca JVP Zadar i DVD-a Sukošan uz pomoć dva vozila. Gorjela je trava i nisko raslinje, a na Facebook stranici  DVD-a Sukošan podsjetili su sve da je na paljenje na otvorenom prostoru dozvoljeno do 1. lipnja, uz prethodno prijavljivanje na broj 193.

“Ovim putem vas obavještavamo da je do 01.06. dozvoljeno paljenje na otvorenom prostoru ako to spaljivanje prijavite na broj 193 i osigurate uvjete da se to ne proširi van vašeg terena u susjedni,  u slučaju da nastane požar, tj. da vam izmakne kontroli ili da ne prijavite spaljivanje biljnog otpada dolaze vatrogasci i policija a kazna se zna! Zato vas molimo da ovu objavu podijelite da ne bude neugodnih situacija!”, napisali su iz DVD-a Sukošan.

U večernjim satima jučer je na Bilom brigu je gorio kontejner. Kako nam kaže čitateljica, sve je dobro završilo kako je moglo biti, budući da je do požara došlo na parkirališnom mjestu, u neposrednoj blizini automobila.

“Da bi cijeli slučaj bio još apsurdniji, mjesta ima koliko hoćete za premjestiti kontejnere na slobodnu površinu, ali je problem što se tamo parkiraju kamioni i autobusi pa nama zauzimaju parkirna mjesta a mi dobivamo kazne od policije kad se nemamo gdje parkirati nego smo primorani po zelenim površinama i pločniku.”, rekla nam je ogorčena čitateljica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...