Za uređenje luke Drage 24,6 milijuna kuna, otvara se i dječji vrtić u Pakoštanima

U četvrtak, 23. siječnja s početkom u 12 sati održat će se službeno otvaranje projekta „Uređenje obalnog pojasa u luci otvorenoj za javni promet lokalnog značaja Drage Dugovača, Općina Pakoštane, Zadarska županija“.

Projekt u vrijednosti 24,6 milijuna kuna s PDV-om zajednički provode Županijska lučka uprava Zadar i Općina Pakoštane, a otvorenju će nazočiti župan Zadarske županije Božidar Longin, načelnik općine Pakoštane Milivoj Kurtov te ravnatelj Županijske lučke uprave Zadar Davor Škibola.

Istoga dana, s početkom u 12.30 sati župan Longin i načelnik Kurtov sa suradnicima otvorit će dječji vrtić Gardelin u Pakoštanima u čiju je dogradnju, rekonstrukciju i opremanje uloženo oko 7 milijuna kuna, od čega je 90 % sufinancirano sredstvima iz europskih  fondova.

Projektom je dograđeno i opremljeno novih 314,59 m2 (neto) korisne površine, a usluge vrtića proširene su za dvije odgojne skupine, uključujući formiranje jasličke skupine koja će moći primiti 14 djece.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...