Zadar protiv Alkara; Palokaj: “Gilbert je pod upitnikom, ostali idemo ozbiljno na protivnika!”

Nakon izborenog završnog turnira Kupa “Krešimir Ćosić”, Zadrani će u sklopu 17. kola HT Premijer lige tražiti ukupno treću pobjedu protiv Alkara ove sezone.

Situaciju u momčadi uoči susreta otkrio je mladi zagrepčanin Jan Palokaj.

“Moram reći da smo malo psihički izmoreni nakon ovog nesretnog poraza protiv Igokee, ali treba krenuti dalje. Vratio nam se Siriščević, vidjet ćemo koliko će on moći pomoći s obzirom da se tek vraća treningu iz ozljede.”

Izostanak Dominica Gilberta značajno se osjetio u posljednjem susretu, a upitan je i nastup u sinjskoj dvorani “Ivica Glavan – Ićo”.

“Gilbert je još uvijek pod znakom upitnika zbog bolesti, koja ga je spriječila da nastupi u nedjelju. Što se tiče nas ostalih igrača, ući ćemo maksimalno ozbiljno u tu utakmicu.”

Obzirom kako je Zadar uvjerljivo prvoplasirana momčad na ljestvici domaćeg prvenstva, u ovoj utakmici fokus će ponovno biti usmjeren na mlađim snagama, jer je za očekivati kako će trener Jusup nositelje igre čuvati za predstojeće gostovanje protiv Partizana u Beogradu.

“Znamo i sami kako nam je bilo u Kupu te da smo jako teško došli do pobjede. Tako da sam siguran da ozbiljnosti i agresivnosti neće nedostajati i mislim kako će onda do izražaja doći naša kvaliteta i da možemo doći do pobjede u Sinju.”

Utakmica u Sinju igra se s početkom u 19 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...