Zadarska policija zahvaljuje svima na mirnoj novogodišnjoj noći

Novogodišnja noć na zadarskom području protekla je mirno, svi dočeci Nove godine i brojna javna okupljanja protekli su sa sigurnosnog aspekta u najboljem redu, nije bilo ozljeđivanja prilikom uporabe pirotehnike te nisu zabilježeni događaji koji bi u znatnoj mjeri narušili stanje sigurnosti.

U novogodišnjoj noći zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira na području grada Zadra i jedno na području Vira.

Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, dogodilo se pet prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđena, dok tijekom jučerašnjeg dana nije bilo zabilježenih prometnih nesreća.

“Budući da su građani poslušali savjete policije vezano za rukovanje pirotehnikom i time podržali tradicionalnu preventivnu akciju ”Mir i dobro”, kojoj je cilj spriječiti teže posljedice koje mogu nastati zbog  neopreznog rukovanja pirotehničkim sredstvima i zlouporabom vatrenog oružja, na području zadarska županije nije bilo ozljeđivanja prilikom uporabe pirotehnike niti oštećenja imovine.

Kako smo i najavili, policijski službenici su u novogodišnjoj noći brinuli o stanju sigurnosti na javnim okupljanjima i provodili pojačane aktivnosti u prometu te je novogodišnja noć u Zadru protekla mirno.

Policijska uprava zadarska zahvaljuje svima koji su pridonijeli da novogodišnja noć protekne u povoljnom ozračju.”, poručuju iz PU zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...