Žestoka svađa influencera Deana Kotige i Paule Sikirić, a sve oko jedne fotke…

Dean Kotiga još je relativno novo ime na influencerskoj sceni, a već je uzrokovao dramu.

Taj “lokalni, ako ne i regionalni influencer”, kako se sam naziva, redovito se obraća influencericama s puno većim brojem pratitelja, od kojih mu većina nije odgovarala. Je li isto očekivao od Paule Sikirić, nije poznato, no njegova poruka influencerici s tisućama pratitelja izazvala je žestoku raspravu koja traje već dva dana.

Sve je počelo kad je Paula objavila fotografiju na kojoj sjedi na betonu ispred zgrade Pravnog fakulteta.

“Molim te, digni se s tog betona, prehladit ćeš guzicu, ne šalim se”, poručio joj je u Instagram storyju, ali i ispod fotografije putem komentara koji je skupio više od 2000 lajkova.

Paula je nakon dva sata snimila story u kojem se ispričala da dugo spava pa je tek tad vidjela Kotiginu poruku te zaključila da ga je poslala njena baba Duška. Odgovorila mu je na isti način i na komentar pod slikom, a onda su se umiješali njihovi fanovi, prenosi Index.

“A on je kao poznati regionalni influencer? Nikad čula”, ozbiljno su shvatili raspravu.

Paula je onda snimila i nekoliko videa u kojima zove babu Dušku, a komentari su se gomilali tolikom brzinom da ih je na kraju isključila.

Nakon toga oglasio se Dean

“Ajde već kad sam u uredu i imam pauzu za brunch da se oglasim povodom jučerašnjeg slučaja o kojem mi sve više sljedbenika piše, a postajete lagano dosadni. Jučer sam kolegici influencerici Pauli Sikirić rekao da ne sjedi na hladnom betonu jer će prehladiti guzicu, misleći kako će se zahvaliti što pazim na nju i mislim da joj tijelo ne strada. Ona je to čudno shvatila i počela pisati čudne tekstove i snimati čudne videe, ja zapravo ne znam što se desilo, ali nije ni bitno. Onda mi je čitava sila vas Instagram sljedbenika da moram reagirati na to, da joj se moram narugati, zauzeti stav… Ne pada mi svađati se s kolegicom Paulom, ni s kim drugim se ne svađam, ni s vlastitom mamom, pa neću ni s Paulom Sikirić. Mislim da nije dobro poticati nikakav oblik negativnosti, kao ni svađe na Instagramu pa bi čak i vas zamolio da to ne radite, ni privatno njoj ni javno, iako je ona na tom postu onemogućila komentare. I prije sam vas pozivao na pacifizam kad ste pisali neke uvredljive stvari.”

Dodao je da se s njim može svađati tko god želi, on se neće svađati

“Ti kolegice Paula, što god te uvrijedilo, ispričavam se. Meni nije problem poslati ispriku, ne zato što mislim da sam išta loše napravio, nego ne bih htio da se itko zbog mojih akcija osjeća loše”, zaključio je.

Nakon toga Paula je obrisala videa koja je objavljivala o Kotigi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...