napominju kako je kolida dobila zadarski kraj

Županijski HDZ oglasio se o porazu: “I dalje ćemo strastveno raditi za naše žitelje”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

HDZ Zadarske županije javno se zahvalio biračima na ukazanom povjerenju na izborima za predsjednika Republike Hrvatske. Priznaju poraz, uz napomenu kako je bivša predsjednica odnijela većinu glasova u zadarskom kraju.

U njihovom priopćenju stoji:

“Nakon provedenih izbora za predsjednika Republike Hrvatske želimo zahvaliti svima koji su svoj glas dali kandidatkinji Hrvatske demokratske zajednice Kolindi Grabar Kitarović kao i svima onima koji su volonterski neumorno radili u njenoj kampanji.

Velika izlaznost birača pokazuje kako smo svi svjesni da baš naš glas odlučuje na neposrednim izborima kao prazniku demokracije i kako svatko ima pravo i mogućnost odlučivati o budućnosti ove zemlje.

Iako je u Zadarskoj županiji Kolinda Grabar-Kitarović uvjerljivo pobijedila ukupna pobjeda u Republici Hrvatskoj pripala je Zoranu Milanoviću, demokratski izabranom predsjedniku.

Mi ćemo dalje, kao i do sada preko naših izabranih načelnika, gradonačelnika i župana kao nositelja izvršnih funkcija neumorno i strastveno raditi na unaprjeđenju kvalitete života svih žitelja naše županije.”

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi: