Ava Karabatić nakon što su je htjeli izbaciti iz aviona: “To je za tužbu, to se zove ljubomora”

Starleta Ava Karabatić doživjela je neugodnu situaciju kada se prošli tjedan ukrcala na let Air Srbije iz Beograda za Zagreb. Ava je za Index otkrila kako ju je jedna od stjuardesa htjela izbaciti iz zrakoplova jer uz sebe nije imala putovnicu i kartu.

“Pokušavala sam joj objasniti da su mi karta i putovnica kod druge stjuardese. Kao prvo, bez karte i putovnice uopće ne bih mogla ući u zrakoplov, budući da se osobni dokumenti provjeravaju na gateu prije ukrcaja”, objasnila je Ava i dodala kako joj je u pomoć priskočio poznati splitski novinar koji je sjedio u avionu nedaleko od nje.

“Stjuardesa je bila zbunjena i rekla da će zvati osoblje dok su putnici govorili da me izbace. U jednom trenutku našao se splitski novinar Eugen Jakovčić, koji me privatno ne poznaje, ali zna mog oca. Ustao se i rekao da se svi smire. U međuvremenu su se našli dokumenti i neugodnost je završila.”

Cijelu priču za Index je potvrdio telefonski i sam Jakovčić, koji je priznao da je bio veoma razočaran reakcijom osoblja i putnika.

“Znamo mi dobro tko je ona, ajde bre”, poručili su Avi netom prije nego što se pokazalo da je bila u pravu. Jakovčić je otkrio i da je jedan od pilota Croatia Airlinesa sjedio pokraj njih, ali da nije ništa učinio kako bi smirio situaciju. Umjesto toga, i on ju je ismijavao zajedno s ostalim putnicima i članovima osoblja.

“To je za tužbu jer ono što sam ja tamo doživjela ne želim nikome. To se zove ljubomora”, zaključila je Ava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...