Besplatno razgledajte Zadar i Biograd uz pratnju stručnog vodiča

Povodom obilježavanja međunarodnog Dana turističkih vodiča, Udruga turističkih vodiča Zadra – “Donat”, ovaj petak (21.2.2020.) organizira besplatno razgledavanje Zadra za građanstvo.

Razgled Zadra u organizaciji UTVZD provest će se u dva termina: u petak ujutro s početkom u 10:00, te u petak popodne s početkom u 16:00. Polazišna lokacija za oba termina bit će na Trgu pet bunara.

U sklopu ove manifestacije, u organizaciji UTVZD u Biogradu na Moru, organizirat će se besplatno razgledavanje Biograda u petak (21.2.2020.) od 11:00 s polazišnom točkom ispred Gradske uprave, te u subotu (22.2.2020.) u 12:00 s polazišnom točkom na parapetu kod Srca Jadran.

Građanstvo i svi kulturoljupci su dobrodošli u zajedničkom obilježavanju međunarodnog Dana turističkih vodiča koji će kroz svoju interpretaciju i svoje priče povezati prošlost sa sadašnjošću s ciljem iskazivanja počasti kulturno-povijesnoj baštini naših gradova.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...