Danas oblačno uz sunčana razdoblja i iznadprosječno toplo

Promljenjivo oblačno uz sunčana razdoblja te iznadprosječno toplo, na Jadranu i uz njega oblačnije, mjestimice s malo kiše, koje još ujutro može biti na sjeveru i istoku zemlje, prognozira za danas Državni hidrometeorološki zavod DHMZ).

Najviše dnevne temperature danas između 12 i 17 stupnjeva

Puhat će većinom umjeren, u gorju i vrlo jak jugozapadni i zapadni vjetar, a na Jadranu mjestimice umjereno jugo i južni vjetar.

Najviša dnevna temperatura uglavnom između 12 i 17 Celzijevih stupnjeva.

Što se tiče cesta, kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Istri i Dalmaciji. U Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju ponegdje ima i magle. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A1 između odmorišta Zir i čvora Gornja Ploča uočena lisica

Po izvješću HAK-a u 9 sati, uočena je lisica na autocesti A1 između odmorišta Zir i čvora Gornja Ploča pa se vozače poziva na dodatan oprez.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Istri i Dalmaciji. U Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju ponegdje ima i magle. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na granici nema dojava o dužim čekanjima

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...