Instagram je upravo uveo novu zgodnu značajku – isprobajte je već danas

Popularna društvena mreža će korisnicima moći prikazati s kojim profilima imaju najveću, odnosno najmanju interakciju.

Instagram je nedavno dodao značajku koja daje dublji uvid u interakcije na društvenoj mreži. Konkretno, korisnici sada mogu vidjeti profIle koje najčešće gledaju na feedu. Riječ je o opcijama pod imenom ‘Most shown in feed’ i ‘Least interacted with’. Unutar tih opcija korisnici će moći definirati kako prate statuse i notifikacije, a ako tako žele – mogu i utišati profil.

‘Instagram je jako dobar pri zbližavanju ljudi i stvari o kojima vam je stalo, no znamo da s vremenom vaši interesi i odnosi evoluiraju’ piše u službenoj izjavi. ‘Maturirali ste, otišli u novi grad, postali opsjednuti novim interesom i pronašli zajednicu ili jednostavno želite bolju kontrolu nad profilima na Instagramu kako bi bolje predstavljali vaše veze i interese’.

Nova značajka je korisna ako želite smanjiti broj followera ili poštimati iskustvo skrolanja kroz Instagram. Stranica je također uvela mogućnost uređivanja liste pratitelja od najnovijih do najstarijih.

Značajka dolazi postupno, što znači da ćemo se morati strpiti ako ju odmah ne vidimo na smartfonu. Ako vam se baš žuri, možete pokušati ugasiti aplikaciju i ponovno ju pokrenuti, predlaže Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...