Jutros u parku kod Jazina na nogama i hitna i policija, sve zbog 62-godišnjaka koji se napio i spokojno zaspao na klupici

Građani su jutros nešto prije 8 sati u panici nazvali hitnu pomoć.

Medicinska služba je zbog prirode dojave procijenila kako s njima na teren treba izaći i policija, pa je na trenutak park između zadarske Lipotice i Jazina izgledao u najmanju ruku kao poprište teške nesreće ili zločina.

Ipak, situacija je bila bezazlena. Muškarac u 60-tima noć prije malo je više zavirio u čašicu i spokojno zaspao na klupici.

Građani su zvali hitnu, ona nas. Prema dojavi, jedan je gospodin ležao na klupi i otežano disao. Policijski službenici nisu imali potrebe za intervencijom, dok su djelatnici hitne utvrdili kako je 62-godišnjak malo više popio i zaspao na klupi, kažu nam iz zadarskog OKC-a.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...