Miro Bajlo iz Života na vagi treći put postao otac

Kandidat treće sezone ‘Života na vagi’, Miro Bajlo postao je otac treći put. Naime, nakon dvije kćeri na svijet je došao sinčić Borna.

Miro je za RTL TV kazao kako se rodio prošlu srijedu te da je velik 51 centimetar i težak 3.400 grama. Rekao je da je sve prošlo u najboljem redu te da su supruga i beba već kod kuće.

Inače, u popularnom showu “Život na vagi” brojni su kandidati doživjeli zavidne transformacije, no jedna od najinspirativnijih zasigurno je i ona Mire Bajle.

36-godišnjak je s marljivim radom na sebi nastavio je i nakon ispadanja.

Postao je član Triatlon kluba Zadar pa je tako sport postao dio njegova života.

– Trčim, plivam i vozim bicikl, ekipa je super! Ciljeva sam dosta ostvario, ne još sve, ali hoću, kazao je za RTL.hr Bajlo.

Da je u dobroj formi dokazuje i njegov uspjeh na maratonu, koji je otplivao ovoga ljeta. Riječ je o najstarijem maratonu na Jadranu, Preko – Zadar, dugom 4,7 kilometara.

“Osvojio sam osmo mjesto u svojoj kategoriji, od 29 do 39 godina. U ukupnom poretku sam bio 66., od 150 prijavljenih”, rekao je Miro za RTL TV.

Bajlo je prije ulaska u show otkrio kako je prebolio plućnu emboliju.

– Zdravstveno stanje je bolje, ali i dalje sam na terapiji, trebam izbjegavati visoke temperature te pazim da treninge odrađujem u ranim jutarnjim satima ili večernjim, kazao je.

Večernji podsjeća kako je natjecatelj Miro uz sve nutricionističke opaske, naporne višesatne vježbe „izletio“ iz showa jer se udebljao preko tri i pol kile. Automatski je diskvalificiran jer pravilo kaže da kandidatima koji se udebljaju dvije kile ili više – ne mogu nastaviti s programom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...