Pokazivali mu srednji prst i pljuvali; KK Zadar traži od institucija da sankcioniraju “navijače”

Veliku, prije svega nesportsku neugodnost doživio je igrač Zadra Bryon Allen nakon posljednje utakmice na domaćem terenu.

Zadar je protiv Mornara iz Bara izgubio s 83-89, nakon čega mu je nekolicina navijača dovikivala pogrdne riječi, pokazivala srednji prst, a jedan od njih je pljunuo u smjeru Amerikanca.

O načinu navijanja i ponašanju svojih navijača KK Zadar rijetko se do sada javno oglašavao. Ovoga puta napisali su dopis u kojem stoji kako će se obratiti nadležnim institucijama u želji da se spomenuti pojedinci, akteri incidenta sankcioniraju.

U pismu kluba stoji:

Košarkaški klub Zadar najoštrije osuđuje neprimjereno ponašanje dijela navijača nakon završetka utakmice.

Po završetku susreta pojedini navijači neprimjereno su se obrušili na ponajboljeg igrača Košarkaškog kluba Zadar, Bryon Allena.

Košarkaški klub Zadar, bez obzira na trenutno stanje momčadi na ljestvici, neće tolerirati ponašanje pojedinaca te će u svrhu zaštite igrača, kao aktivnih članova kluba poduzeti sve potrebne radnje kako bi spriječio daljnje skandalozno ponašanje pojedinaca te ponavljanje istih radnji.

Upravo iz tog razloga Klub je prisiljen obratiti se nadležnim institucijama kako bi se ustvrdili počinitelji te primjereno sankcionirali.

Zahvaljujemo svim vjernim navijačima, koji nas sportski bodre u ovim teškim trenucima i vjerujemo kako ćemo ubrzo opet zajedno dočekati bolje sportske rezultate.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...