Produžen rok za prijave na utrku Škraping 2020.; Čeka nas i radionica obnove drvenih brodova i čišćenje podmorja

Do 15. izdanja međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping ostalo je osam dana, a prijavljenih je preko 1400 natjecatelja!

Prijave za utrku su produžene do srijede 4. ožujka 2020. do 12 sati, a prijaviti se može putem linka: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1099 te još jednom apeliramo na sve koji žele osigurati svoje mjesto na Škrapingu da po prijavi izvrše uplatu.

Škraping utrka će se održati u subotu, 7. ožujka 2020. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok Škraping tjedan započinje s eko-akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana.

Za posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu smo također pripremili radionice gdje će se sudionici imati prilike upoznati sa starinskim vještinama obnove drvenih brodova.

U petak 5. ožujka u Domu za kulturu u Tkonu bit će se predstavljena monografija „San o Everestu“ autora Stipe Božića.

Jedan od najpopularnijih pratećih programa manifestacije Škraping je Sajam otočnih proizvoda koji će se održati od 6.-8. ožujka u Škraping centru u Tkonu, a gdje očekujemo dolazak preko 40 izlagača s gotovo svih jadranskih otoka. Proizvodi koje posjetitelji mogu kupiti na ovom sajmu označeni su prestižnom oznakom „Hrvatski otočni proizvod“.

Dan poslije Škrapinga, u nedjelju 8. ožujka bit će održan Škrapić – mali Škraping za djecu u organizaciji DV „Ćok“ iz Tkona na kojem će sudjelovati preko 150 malih Škrapera iz brojnih dječjih vrtića diljem Zadarske županije.

Svi detalji raspisa utrke i programa manifestacije se mogu pronaći na web stranici www.skraping.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...