tijekom vikenda

Provaljeno u trgovinu, pekaru, kafić i poslovni prostor

Ilustrativna fotografija
Tamni način

S petka na subotu u Gračacu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu 60-godišnjaka, odakle je otuđio razne cigarete i novac. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Ulici bana J. Jelačića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u pekaru u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio  novac. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Bibinjama, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 38-godišnjaka, odakle je otuđio alkoholno piće i  novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u ulici Ive Senjanina u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u poslovne prostorije u vlasništvu 47-godišnjakinje, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi: