Rita Ora u srijedu obilazi gradske crne i svijetle točke te će razgovarati s građanima

Zadarski karneval 2020. nastavlja se u srijedu radnim posjetom karnevalske gradonačelnice Rite Ore gradu kojem je na čelu. Ora će u jutarnjim i prijepodnevnim satima u pratnji svojih najbližih suradnika i novinara obići mnogobrojne crne i svijetle točke grada Zadra.

Tako se predviđa njezin obilazak Morskih orgulja, hotela Zagreb i Maraske, Muraja i Providurove palače, divljih deponija i Vruljice i mnogočega drugog. Naime, želja je gradonačelnice da dobije uvid u stanje cijelog grada, čak je razmišljala da izmješta svoj Ured s vremena na vrijeme po pojedinim gradskim kvartovima kako bi bila bliže svom Puku, ali za takvo što ipak nema dovoljno vremena.

Ono što sada Ora može napraviti jeste da se osobno uvjeri u najvažnije gradske probleme te da pri tom što više porazgovara s građanima, a da im ne mora platiti kavu. Zapravo očekuje da oni plate njoj. Kavu, pivo, bilo što…

Oru će građani prepoznati ne samo po glamuroznom izgledu, već i po veliko crnom kombiju u kojem će se sa svitom provesti Gradom.

Orin prvi službeni radni obilazak grada kojem je na čelu počinje u 9 sati i 30 minuta sa Sea Organs i spomenika Zdravo Sunce!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...