veliki razlaz na desnici

Škoru napustio glasnogovornik Zadranin Mate Mijić, objasnio zašto odlazi

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Baš na dan kad se Miroslav Škoro oglasio na Facebooku s potvrdom kako osniva stranku i ide na parlamentarne izbore, jedan od njegovih najbližih suradnika, glasnogovornik Mate Mijić, odlučio je napustiti njegov tim.

– Predsjednički izbori već su daleko iza nas, a prijelazno razdoblje do osnutka nove političke opcije Miroslava Škore također se primaklo kraju. Time moja profesionalna uloga završava, a komunikaciju s javnošću i medijima preuzima PR služba buduće stranke – rekao je Mijić, piše Jutarnji.hr.

U poslijepodnevnim satima Mijić se oglasio i na Facebooku.

“Dragi prijatelji i podržavatelji,

predsjednički izbori, za koje sam kao PR profesionalac bio angažiran od Miroslava Škore, odavno su završili. S njima je završio i moj angažman, ali sam zbog iznimno dobrog odnosa s Mirom odlučio pripomoći mu u ovom prijelaznom razdoblju do osnutka njegove političke stranke. Taj se dan približio pa je tako došlo vrijeme da buduća stranačka PR služba preuzme stvar u svoje ruke.

Ponosan sam što sam bio kotačić u jedinstvenoj kampanji i što sam imao priliku u javnosti zastupati jednog sjajnog čovjeka. Sad se želim posvetiti svojim drugim poslovima i projektima koji su mjesecima bili zanemareni, a Miru i svim njegovim suradnicima želim puno uspjeha u organizaciji nove stranke te da ostvare svoj cilj i vrate Hrvatsku narodu!”, napisao je Mijić.

Škorinu PR službu preuzima Marja Čolak, nekadašnja glavna urednica portala Direktno.hr s 15 godina iskustva u medijima. Ona je također bila i glasnogovornica ministarstva kulture kad je tom resoru na čelu bio Zlatko Hasanbegović.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar