Škoru napustio glasnogovornik Zadranin Mate Mijić, objasnio zašto odlazi

Baš na dan kad se Miroslav Škoro oglasio na Facebooku s potvrdom kako osniva stranku i ide na parlamentarne izbore, jedan od njegovih najbližih suradnika, glasnogovornik Mate Mijić, odlučio je napustiti njegov tim.

– Predsjednički izbori već su daleko iza nas, a prijelazno razdoblje do osnutka nove političke opcije Miroslava Škore također se primaklo kraju. Time moja profesionalna uloga završava, a komunikaciju s javnošću i medijima preuzima PR služba buduće stranke – rekao je Mijić, piše Jutarnji.hr.

U poslijepodnevnim satima Mijić se oglasio i na Facebooku.

“Dragi prijatelji i podržavatelji,

predsjednički izbori, za koje sam kao PR profesionalac bio angažiran od Miroslava Škore, odavno su završili. S njima je završio i moj angažman, ali sam zbog iznimno dobrog odnosa s Mirom odlučio pripomoći mu u ovom prijelaznom razdoblju do osnutka njegove političke stranke. Taj se dan približio pa je tako došlo vrijeme da buduća stranačka PR služba preuzme stvar u svoje ruke.

Ponosan sam što sam bio kotačić u jedinstvenoj kampanji i što sam imao priliku u javnosti zastupati jednog sjajnog čovjeka. Sad se želim posvetiti svojim drugim poslovima i projektima koji su mjesecima bili zanemareni, a Miru i svim njegovim suradnicima želim puno uspjeha u organizaciji nove stranke te da ostvare svoj cilj i vrate Hrvatsku narodu!”, napisao je Mijić.

Škorinu PR službu preuzima Marja Čolak, nekadašnja glavna urednica portala Direktno.hr s 15 godina iskustva u medijima. Ona je također bila i glasnogovornica ministarstva kulture kad je tom resoru na čelu bio Zlatko Hasanbegović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...