Službeno; KK Zadar sporazumno raskinuo suradnju s Kellerom

Kako je prije nekoliko dana i najavljivano, suradnja između mađarskog kapetana Akosa Kellera i Košarkaškog kluba Zadar sporazumno je raskinuta.

208 centimetara visoki centar za Zadar je potpisao krajem listopada prošle godine, a nakon točno tri mjeseca napustio je redove zadarskog kluba.

Trener Zadrana Danijel Jusup još nakon utakmice s Mornarom u ABA ligi i poslije dvoboja protiv Šibenke u domaćem prvenstvu dao je naslutiti kako na Mađara više ne računa, jer je i sam igrač pokazao nezadovoljstvo.

Iako se od mađarskog centra očekivalo kako će biti od značajne važnosti za ‘Plavo-bijele’ rasplet je ipak bio sasvim drugačiji. U 13 odigranih utakmica ABA lige, odnosno 180 minuta provedenih na parketu u sklopu regionalnog natjecanja, Keller je zabilježio 4.4 poena i  4.1 skoka po susretu. Identičnu minutažu imao je i u HT Premijer ligi, s nešto boljim statističkim pokazateljima od 7.8 poena, 3.8 skoka i 0.7 blokada po utakmici.

Prije svog odlaska Akos Keller zahvalio se na ukazanoj prilici i Klubu poželio svu sreću u oba natjecanja.

“Želim se zahvaliti na pruženoj prilici i svojim suigračima, navijačima i naravno klubu poželjeti sve najbolje u budućnosti.”

“Akosu u daljnjoj profesionalnoj karijeri od srca želimo sve najbolje te mu se zahvaljujemo na svemu”, poručuju iz kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...