Viranka Antonija iz “Ljubav je na selu”: “Spremna sam za udaju, pružit ću Srećku sve”

Antonija Beščec (28) i Srećko Ponjavic (33) upoznali su se u desetoj sezoni emisije ‘Ljubav je na selu’, a njihova ljubavna priča sada se odvija u Kanadi, odakle je Srećko podrijetlom. Bila je to ljubav na prvi pogled, a već su tijekom snimanja emisije otkrili da su u vezi.

Nakon što su se bolje upoznali, na njegovoj farmi u Lethbridgeu, Srećko je Antoniju pozvao na romantično putovanje, a ona njega na upoznavanje sa svojim roditeljima. Otišli su i korak dalje pa se Antonija u listopadu preselila k njemu, pišu 24sata.

Ja sam svoje odluke donijela puno ranije tj. čim sam upoznala Srećka, kao i njegovu obitelj, znala sam da ću se u tome svemu dobro snaći, samo je bilo pitanje kako će me prihvatiti njegova obitelj. Nisam se prevarila u svojoj procjeni, dok je Srećko smatrao da mu treba više vremena i upoznavanja sa mnom. Pritom mislim na moj karakter i na to kako ću se snaći kada dođem u Kanadu – rekla je Antonija za RTL.

– Srećko je jako radišan i puno ulaže u sebe, razmišlja o svom poslu i svom napredovanju tako da ga je teško pohvatati u svemu tome. Predan je svom poslu bar 15 sati na dan, tako da mu ostaje malo vremena za razonodu i društveni život. No, ne mogu reći da sam zakinuta jer koliko imamo slobodnog vremena, iskoristimo ga za druženje i razonodu kao što su teretana, utakmice nogometa, hokeja, šetnje i kućni party u krugu dobrih prijatelja – dodala je.

Kaže kako je ona spremna za udaju te je sada odluka na Srećku. On je sada oprezan jer kroz nekoliko dosadađnjih veza nije uspio postići harmoniju s nijednom ženom u toj mjeri da bi mogao ostati živjeti s kojom od njih.

– Ja pucam od samopouzdanja i svjesna sam svojih kvaliteta te da mu mogu pružiti sve ono što do sada nije našao. Sada ostaje samo na njemu hoće li to prepoznati, a koliko ja vidim, na dobrom je putu. Ja sam spremna prihvatiti njega i njegovu obitelj i iskreno cijenim svu njihovu dobrotu prema meni jer su njegovi bližnji i prijatelji jako dobri i velika im hvala na tome – zaključila je Antonija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...