Zadar s Italijom povezuje jedna linija, u Zračnoj luci postupaju sukladno uputstvima Kriznog stožera

Međunarodna zračna luka Zagreb provodi sve potrebne i usuglašene mjere zaštite putnika i zaposlenika zbog prevencije koronavirusa i u stalnom je kontaktu s nadležnim službama i ustanovama koje prate situaciju i daju upute za postupanje, ističu iz MZLZ-a. Zračna luka Dubrovnik je pak zbog prevencije i zaštite putnika i zaposlenika od eventualnog širenja virusa COVID-19 osigurala dodate prostorije za sanitarni pregled putnika u prostoru međunarodnog dolaska putničke zgrade, a za sada ne bilježe otkazivanje letova.

Provjerili smo kakvo je stanje u Zračnoj luci Zadar.

Zračna luka Zadar postupa sukladno svim uputstvima HZJZ i Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rekao nam je Nikola Barać, službenik za informiranje.

Što se tiče aviolinija koje povezuju Zadar s Italijom, osim linije Croatia airlinesa OU381 iz Rima, Zračna luka Zadar nema drugih linija s Italijom.

Riječ je o liniji koja zbog radova na pisti Zračne luke Split preusmjerena za Zadar, kaže Barać.

Podsjetimo, danas je potvrđen prvi slučaj zaraze koronavirusom u Hrvatskoj. Riječ je o mlađem čovjeku koji je boravio u Milanu, a nalazi se u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u Zagrebu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...