uhićen i ispitan

Zadranin (26) iza rešetaka; Tukao i vrijeđao suprugu, prijetio joj i gađao je predmetima

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo je privedenog hrvatskog državljanina (1994.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela nasilje u obitelji iz čl. 179. a Kaznenog zakona, tjelesne ozljede iz čl. 117. st. 2. KZ-a, i kazneno djelo prijetnje iz čl. 139. st. 3. KZ-a, sve u vezi čl. 51. st. 1. KZ-a. (17. 2. 2020.)

Postoji osnovana sumnja da je 26-godišnjak od početka prosinca 2019. godine do 15. veljače 2020. u obiteljskoj kući u Zadru, u kojoj je živio sa izvanbračnom suprugom, bio fizički nasilan prema njoj govoreći joj razne pogrdne riječi čime ju je ponizio i doveo u položaj bespomoćnosti te ugrozio njezino dostojanstvo. Osnovano se sumnja da je 15. veljače 2020. u Zadru, više puta raznim predmetima gađao oštećenicu, vrijeđao ju i bio fizički nasilan prema njoj te, u cilju da je ustraši, zaprijetio joj. Oštećenica je zadobila lake tjelesne ozljede, a sve izgovorene riječi i prijetnje kod nje su izazvale osjećaj straha i uznemirenosti.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar