Bivši ravnatelj zadarske Hitne, Predrag Orlović saznao da mora u tim hitne pomoći pa otišao iz ureda i otvorio bolovanje?

Prema posljednjim podacima u samoizolaciji je 25 liječnika zadarske Opće bolnice, dok je na području Zadarske županije u samoizolaciji čak 109 zdravstvenih djelatnika.

Nema dvojbe, virus je ušao u naš zdravstveni sustav kojemu je u ovom trenutku prijeko potreban svaki djelatnik kako ne bi došlo do urušavanja. Čini se da tako ne razmišljaju svi kojima je posao biti na prvoj crti borbe protiv koronavirusa.

Kako nam javljaju radnici zadarske Hitne pomoći, bivši ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, Predrag Orlović, od trenutka razrješenja s funkcije ravnatelja nije odradio ni jednu liječničku smjenu.

Kako kažu njegovi kolege, umjesto da odradi smjenu u timu hitne pomoći s obzirom da nedostaje liječnika zbog situacije s koronavirusom, napustio je ured usred radnog vremena i otišao na bolovanje.

Svi radnici su šokirani koliko je bezobrazan i nesolidaran, pogotovo u ovoj situaciji kada moramo opravdati dano povjerenje i biti na usluzi onima kojima je najpotrebnije. Mislimo da je to ponašanje za svaku osudu, kažu Orlovićevi kolege.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...