povećava se mogućnost zaraze

Božinović: “Razmišljamo o ukidanju javnog prijevoza, autobusa i vlakova”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Na press konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite ministar unutarnjih poslova Davor Božinović najavio je kako razmišljaju i o ukidanju prijevoza.

“Ozbiljno razmišljamo o ukidanju javnog prijevoza i međugradskog prijevoza, i autobusa i vlakova. Taksije zasad ne bi dirali”, dodao je Božinović.

Od danas su zatvorena sva dječja igrališta u Zagrebu i Sisku. Božinović je najavio i kako će se zatvoriti i sportska igrališta.

Razočarani su ljudima koji se ne pridržavaju određene samoizolacije te su rekli da je danas 18 ljudi prekršilo to i otišlo u ljekarne. Ako se ovako nastavi, najavili su i dodatne, oštrije mjere.

“Ako se ne pridržavamo mjera znatno se povećava mogućnost zaraze. Ako smo kod kuće, pogotovo stariji, bolje je za sve. Naravno restrikcije radimo tamo gdje se ne radi o nužnim funkcijama za funkcioniranje društva. Ukoliko se ne primjenjuju odluke odnosno ukoliko je sve više kršenja, posljedica je jasna – sve više restrikcija”, rekao je ministar unutarnjih poslova Božinović donosi RTL.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar