VIDEO Braća Fantela iz samoizolacije: “Nije lako, ali probat ćemo se strpiti…”

Sve je veći broj hrvatskih sportaša i sportskih djelatnika koji su zbog raznih kontakata primorani na dvotjedan boravak kod kuće. Nekoliko je istaknutih članova HNS-a, među kojima su predsjednik Davor Šuker i izbornik Zlatko Dalić, također u samoizolaciji.

Svi su oni bili 2. ožujka na kongresu Uefe i izvlačenju skupina Lige nacija u Amsterdamu, na kojem je bio i predsjednik Srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza kod kojeg je utvrđena zaraza koronavirusom.

A da nije uvijek jednostavno ni stići do faze samoizolacije, znaju naši sjajni jedriličari koji su boravili u Palma de Mallorci gdje se trebao održati Trofej princeze Sofije. Prvi se u Zadar zrakoplovom vratio jedan član dvojca svjetskih prvaka Šime Fantela, i već je na sigurnom, dok je ostatak ekipe, među njima i njegov zlatni brat Mihovil, stigao tek predvečer cestovnim putem.

Moram biti sa ženom i malim u kućnoj izolaciji od dva tjedna. Čuvat ćemo se, pazit ćemo da ne izlazimo van i čekamo jednostavno vijesti što je pred nama. Malo je teško, spremamo se za Olimpijske igre u Tokiju koje su naš najbitniji cilj, a sad smo 15 dana praktički bez treninga. Nije lako, ali probat ćemo se strpiti i jednostavno odgovoriti na trenutnu situaciju, rekao je Šime za HRT.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...