CINAZ organizira besplatan tečaj arapskog jezika i kulture

Upoznaj se s mistikom arapske kulture i tradicije i melodičnim jezikom pustinjskih naroda i doživi jedan potpuno drugačiji svijet!

Ovaj tečaj uvod je u moderni standardni arapski jezik, jezik koji se koristi za osnovnu komunikaciju u arapskim zemljama i arapskoj kulturi, jednoj od najbogatijih kultura na svijetu.
Arapski jezik je ligvistički poznat kao jedan od najbogatijih jezika, a zbog kratkog trajanja tečaja, tečaj će pokriti samo osnovne aspekte arapskog jezika, kao što je osnovni vokabular, arapsko pismo i jednostavni dijalog. Tečaj uključuje interaktivne igre i aktivnosti kao i degustaciju arapskih jela.

Trajanje:
– 6 tjedana (6 nastavnih sati po 90 minuta), svakog petka od 18h do 19.30h u udruzi CINAZ (Andrije Medulića 2/2 ).
– Početak od 13.3. do 17.4.2020.

Na kraju tečaja, polaznik će:
– Imati opće informacije o arapskom jeziku i arapskoj kulturama i subkulturama.
– Naučiti uspostaviti jednostavan razgovor: razumjeti i proizvesti neke jednostavne arapske riječi i rečenice, napisati svoje ime, reći svoju dob i odakle su.

Jezik podučavanja je engleski, a tečaj vodi Khadija Atif, Erasmus studentica na Sveučilištu u Zadru, iz Maroka.
Na tečaj se možete prijaviti putem online prijavnice do srijede, 11.3. do 16h.: shorturl.at/BS014
Prednost pri odabiru imaju mladi od 15 do 30 godina.

NAPOMENA: Svi sudionici moraju imati barem B1 razinu engleskog jezika jer će s voditeljicom komunicirati isključivo na engleskom.
Za sva pitanja i dodatne informacije javite se na: cinaz,info@gmail.com

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...