11. ožujka

Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske na Višnjiku

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenula je niz promotivnih aktivnosti vezanih uz objavljeni natječaj za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2020/2021. godinu. U sklopu promotivnih aktivnosti  u srijedu, 11.ožujka, u Zadru će se održati  Dan otvorenih vrata, kao jedan od načina  promoviranja rada Srednje policijske škole „Josip Jović“ i zanimanja policajac/policajka.

Ovom prilikom, pozivaju sve nezaposlene osobe sa završenom trogodišnjom/četverogodišnjom školom zainteresirane za prekvalifikaciju da dođu na Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske.

Promotivne aktivnosti – Dan otvorenih vrata održat će se u Maloj dvorani Sportskog centra Višnjik i na prostoru ispred sportskog centra u srijedu dana 11. ožujka 2020. godine s  početkom u 10 sati.

Posjetiteljima, a posebno mladima do 28 godina prikazat će se praktična znanja i vještine koja mogu steći tijekom školovanja (prekvalifikacije) na Policijskoj školi:

– pravilna uporaba i rukovanje vatrenim oružjem,
– primjena policijskih ovlasti,
– tehnike borilačkih vještina,
– pokazne vježbe službenog psa
te provjera tjelesnih i motoričkih sposobnosti mladih koje su potrebne za upis.

Na Danima otvorenih vrata biti će izložena i tehnika te razna oprema koju policijski službenici koriste u svom radu, koju će posjetitelji moći razgledati vremenu od 10 do 12 sati.

Sve informacije o radu policije i kako postati policajac/policajka zainteresirani će biti u mogućnosti dobiti na info pultovima na kojima će, osim informativnih materijala, biti izložena oprema i tehnika koju policija koristi u svakodnevnom radu, te će se moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička, prometna, granična, interventna policija … ).

Ukoliko imate želju postati policajac/policajka, pozivamo Vas da 11. ožujka dođete u dvoranu Višnjik, gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar