Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske na Višnjiku

Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenula je niz promotivnih aktivnosti vezanih uz objavljeni natječaj za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2020/2021. godinu. U sklopu promotivnih aktivnosti  u srijedu, 11.ožujka, u Zadru će se održati  Dan otvorenih vrata, kao jedan od načina  promoviranja rada Srednje policijske škole „Josip Jović“ i zanimanja policajac/policajka.

Ovom prilikom, pozivaju sve nezaposlene osobe sa završenom trogodišnjom/četverogodišnjom školom zainteresirane za prekvalifikaciju da dođu na Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske.

Promotivne aktivnosti – Dan otvorenih vrata održat će se u Maloj dvorani Sportskog centra Višnjik i na prostoru ispred sportskog centra u srijedu dana 11. ožujka 2020. godine s  početkom u 10 sati.

Posjetiteljima, a posebno mladima do 28 godina prikazat će se praktična znanja i vještine koja mogu steći tijekom školovanja (prekvalifikacije) na Policijskoj školi:

– pravilna uporaba i rukovanje vatrenim oružjem,
– primjena policijskih ovlasti,
– tehnike borilačkih vještina,
– pokazne vježbe službenog psa
te provjera tjelesnih i motoričkih sposobnosti mladih koje su potrebne za upis.

Na Danima otvorenih vrata biti će izložena i tehnika te razna oprema koju policijski službenici koriste u svom radu, koju će posjetitelji moći razgledati vremenu od 10 do 12 sati.

Sve informacije o radu policije i kako postati policajac/policajka zainteresirani će biti u mogućnosti dobiti na info pultovima na kojima će, osim informativnih materijala, biti izložena oprema i tehnika koju policija koristi u svakodnevnom radu, te će se moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička, prometna, granična, interventna policija … ).

Ukoliko imate želju postati policajac/policajka, pozivamo Vas da 11. ožujka dođete u dvoranu Višnjik, gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...