Doris ispričala kako se brani od crnih misli: “U redu je ako se na trenutke osjećamo tjeskobno i depresivno”

Naša se svakodnevica posljednjih dana se znatno promijenila. Većinu vremena provodimo kod kuće, a to čine i naši poznati. Strah i neizvjesnost vladaju, a uvijek dobro raspoložena voditeljica pokušava svoje obožavatelje i prijatelje malo oraspoložiti i maknuti ih od negativnih razmišljanja.

Previše nam je svima svega ovih dana ali ne damo se. Kad krenu napadati crne misli mi odradimo tjelesni u kući. Jako je važno da u ovom trenutku koliko god je moguće zadržimo duh i zajedništvo, ali je i potpuno u redu ako se na trenutke osjećamo tjeskobno, depresivno. Držite mi se svi, ističe Doris Pinčić Rogoznica na Instagramu uz fotografiju na kojoj je u društvu svojih najdražih, šestogodišnjim Donatom i jednogodišnjom Gitom te pokazuje kako zajedno vježbaju.

I ranije je na društvenoj mreži onima koji je prate poslala poruku ohrabrenja.

Došlo nam je naglo i nikom nije jednostavno, ali što je tu je. Mi smo uvijek bili najbolji kada je bilo najteže, i zato ćemo i ovaj put poslušati što nam govore i ostati doma. I nemojte se ljutiti na sve šale koje ovih dana kruže raznim grupama, sada nam humora treba. Držimo se svi, napisala je dobro voditeljica, javlja Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...