UVIJEK VEDROG DUHA

Doris ispričala kako se brani od crnih misli: “U redu je ako se na trenutke osjećamo tjeskobno i depresivno”

Društvene mreže
Tamni način

Naša se svakodnevica posljednjih dana se znatno promijenila. Većinu vremena provodimo kod kuće, a to čine i naši poznati. Strah i neizvjesnost vladaju, a uvijek dobro raspoložena voditeljica pokušava svoje obožavatelje i prijatelje malo oraspoložiti i maknuti ih od negativnih razmišljanja.

Previše nam je svima svega ovih dana ali ne damo se. Kad krenu napadati crne misli mi odradimo tjelesni u kući. Jako je važno da u ovom trenutku koliko god je moguće zadržimo duh i zajedništvo, ali je i potpuno u redu ako se na trenutke osjećamo tjeskobno, depresivno. Držite mi se svi, ističe Doris Pinčić Rogoznica na Instagramu uz fotografiju na kojoj je u društvu svojih najdražih, šestogodišnjim Donatom i jednogodišnjom Gitom te pokazuje kako zajedno vježbaju.

I ranije je na društvenoj mreži onima koji je prate poslala poruku ohrabrenja.

Došlo nam je naglo i nikom nije jednostavno, ali što je tu je. Mi smo uvijek bili najbolji kada je bilo najteže, i zato ćemo i ovaj put poslušati što nam govore i ostati doma. I nemojte se ljutiti na sve šale koje ovih dana kruže raznim grupama, sada nam humora treba. Držimo se svi, napisala je dobro voditeljica, javlja Tportal.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar