I Vodovod Zadar ograničava komunikaciju na telefon i email

Vodovod d.o.o., Zadar će, sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a sve s ciljem suzbijanja i širenja virusa COVID-19 (koronavirusa), od utorka 17. ožujka 2020. godine dio svoga poslovanja privremeno reorganizirati na slijedeći način:

Sva komunikacija s potrošačima odvijat će se isključivo putem Šalter sale na adresi sjedišta Društva, Špire Brusine 17 i to na način da se pristup Šalter sali omogućuje najviše za dvije osobe u isto vrijeme.

Stoga molimo, na dobrobit svih, za razumijevanje i strpljenje kao i poštivanje uputa nadležnog zaštitara vezano za pristup Šalter sali i održavanje preporučenog razmaka između osoba.

Sva komunikacija s poslovnim partnerima odvijat će se putem telefona i/ili elektronski.

Svi Korisnici se upućuju da za svoje potrebe koriste obrasce i zahtjeve dostupne na web stranici Društva www.vodovod-zadar.hr, a sve eventualne nejasnoće, upite i informacije moguće je uputiti i putem e-mail adrese: [email protected].

Sekundarni vodomjeri koje nije moguće očitati putem sustava daljinskog očitanja odnosno oni koji se nalaze unutar stambenih jedinica, neće se očitavati do daljnjega.

Korisnici naprijed navedenih seknudarnih vodomjera, stanje na vodomjeru mogu dostaviti putem web stranice Vodovoda d.o.o., Zadar: https://www.vodovod-zadar.hr/kontakti/dojava-stanja-brojila ili na broj telefona: 282-942 i 282-941 (potrebno je prethodno pripremiti broj mjernog mjesta odnosno broj poziva na broj sa računa) do datuma naznačenog na obavijesti koja će biti izvješena na ulazima u zgrade.

Zakonske zatezne kamate neće se zaračunavati do 01. travnja 2020. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...