Još dvije osobe zaražene koronavirusom na sjeveru zemlje

U Krapinsko-zagorskoj županiji još su dvije osobe zaražene koronavirusom, 81-godišnja majka i njezin 53-godišnji sin, pa ih je sada troje zaraženih, priopćio je popodne županijski Stožer civilne zaštite.

Nakon što je jutros župan Željko Kolar potvrdio prvi slučaj  zaraze koronavirusom u toj županiji, onaj žene koja je došla iz Austrije, popodne su iz Stožera javili za još dvije osobe pozitivne na virus Covid-19.

Riječ je o pacijentici (1939.) i njezinom sinu (1967.) koji su danas primljeni u Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana.

Oboje su s prebivalištem na području Krapinsko – zagorske županije.

“Na području Krapinsko – zagorske županije u utorak, 17. ožujka 2020. godine evidentirane su još dvije osobe koje su pozitivne na Covid-19 virus. Osobe se nalaze u izolaciji u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana.

Riječ je o pacijentici (1939. godište) i njenom sinu (1967. godište), koji su danas zaprimljeni u OB Zabok, oboje sa prebivalištem na području Krapinsko – zagorske županije. Sa današnjim danom, na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su ukupno tri osobe pozitivne na Covid-19 virus”, stoji u priopćenju KZZ-a Krapinsko – zagorske županije.

Troje pacijenta je u izolaciji u zabočkoj bolnici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...