odigrao na kartu jednostavnosti

Jure Brkljača na Dori se predstavio s pjesmom “Hajde nazovi me”, pogledajte spot sniman u zadarskom arhipelagu

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Jure Brkljača odjeću mijenja, ali stil glazbe ne, a na pitanje što mu najbolje stoji, ležerno kaže, pjesma. Takav jednostavan i upečatljiv nastup imao je na Dori, predstavivši se pjesmom ‘Hajde nazovi me’, autora Miroslava Rusa.

Sinoćnjim nastupom s mističnom plavušom i svojom gitarom, Jure i ekipa još jednom su odigrali na kartu jednostavnosti, što najbolje opisuje njegov styling i karakter. Proteklih dana u Opatiji, Jure  je bio jedno od najtraženijih lica, što je potvrdio finalnim nastupom.

‘Na tragu izuzetnog uspjeha pjesme ‘Ne postojim kad nisi tu’ sa prošlogodišnje Dore, odlučili smo i ovaj puta sudjelovati. Dora nam se pokazala u promotivnom smislu dobitnom kombinacijom i sa veseljem smo i ove godine, odlučili iskoristiti pruženu priliku pjesmom ‘Hajde, nazovi me.’

U protekloj godini Jure i ja smo se kreativno približili jedno drugome, što je rezultiralo sa pjesmom ‘Lipa’ i čini mi se po prvim rezultatima da bi ta suradnja, mogla biti vrlo uspješna.

Za Juru mogu reći da je rijetko sresti mladića, toliko talentiranog i tako skromnog.’, istaknuo je Miroslav Rus.

‘Sa novom pjesmom napraviti ću iskorak iz stila u kojem se dosada predstavljam. Pjesma je bržeg tempa, jednostavna i nadam se da će se svidjeti publici. Bila mi je čast i ove godine nastupiti na Dori. Svaka nova pjesma veseli me i daje jedno uzbuđenje. Ove godine, zajedno sa Miroslavom Rusom završiti ću i svoj prvi studijski album.’, poručio je Jure.

‘Hajde nazovi me’ prati i video spot, snimljen na atraktivnim lokacijama zadarskog arhipelaga.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar