Jure Karamarko poklanja svoje hit romane: “Vremena koja nas čekaju postat će sve gora i gora”

Zadarski pisac Jure Karamarko čitateljima poklanja svoje hit romane u PDF verziji.

Kako što više vremena moramo provoditi u svojim domovima, Jure se na ovaj potez odlučio kako bismo vrijeme upraznili na zabavan i kvalitetan način.

– Nakon što je roman Zara pročitan preko 13.000 puta matematika je jasna koliko sam ove godine mogao ‘uzeti’ na nastavku. Mogao, da… Ali, dragi ljudi, ova vremena koja nas čekaju postat će sve gora i gora. Čekaju nas strepnja, strahovi, borbe, unutarnji ratovi, preispitivanja i jedan veliki a opet tako mali u svačija četiri zida privatni, samo naš ‘Big Brother’ ali bez kamera, bez glasova gledatelja. Samo bližnji. Samo igra živaca, čekanje, mnogo čekanja da ovo sve prođe. Ako u tom čekanju dok vam vrijeme ide jako sporo odlučite čitati ja vam od srca poklanjam svoje uratke u pdf. verziji. Roman Zara2 ste najviše čekali i normalno da nakon 13.000 čitatelja ona mora biti u ovom prvom free paketu, poručio je.

Romane možete preuzeti ovdje.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...